2020-12-07 07:48:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Magánéletében kisebb-nagyobb gondokkal kell megküzdenie

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül a következő napokban. Váratlan kiadása adódhat, az események a pénzügyi elképzeléseit boríthatják fel, de nem sokára lesz módja a most elfolyt összeg pótlására.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A járt utat a járatlanért most nehogy elhagyja. A rutin az egyetlen biztos erő, ami átsegíti a kihívásokon. Legyen óvatos, mert nem minden bók őszinte, van, aki nem a jó tulajdonságait értékeli, inkább megpróbálja kihasználni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A kollégái valamiért megorroltak, de ha nem tisztázza velük a félreértéseket, ez a pillanatnyi feszültség hamarosan a munka rovására megy. Ahhoz, hogy rájöjjön, valóban az igazi mellett él-e, nem kell új kapcsolatokba kezdeni, másokhoz hasonlíthatni a párját...

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár. Az ismerősi körében kavarognak valami miatt az indulatok. Könnyen pletykába keveredhet - ráadásul most tényleg teljesen ártatlanul. És jó időbe beletelik, mire tisztázhatja magát. Előzze meg ezt, legyen résen!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fokozott felelősséget érzett és érez szerettei iránt. Ezek a körülmények változatlanul fennállnak, de ön mégis úgy érzi, szüksége van lélegzetvételnyi szünetre. Sétáljon egy nagyot egyedül, vagy menjen el kocogni, az jót fog tenni!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Valaki felkelti az érdeklődését. Vágyai plátóiak, az új kapcsolat lehetősége vonzza, de nem tesz lépést annak érdekében, hogy realizálódjon is a dolog.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Magánéletében kisebb-nagyobb gondokkal kell megküzdenie. Ha nem makacskodik, akkor viszonylag hamar megtalálja a megoldást. De ehhez tényleg az kell, hogy képes legyen engedni az elképzeléseiből!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok feladata van, egyszerre több helyen kell helytállnia. Ha egyedül van, sokkal jobban halad, nem köti le más a figyelmét. Amíg a saját érzéseiben nem biztos, ne bátorítsa új ismerősét, ne keltsen benne hiú reményeket.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ki se látszik a teendőiből. A bolygók energiát és lehetőséget ad önnek arra, hogy vonzerejét és intelligenciáját csillogtassa ott, ahol ez a leghasznosabb.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezen viseli, ha a partnere mással is kedves. Pedig ez csak udvariasság részéről. Féltékenységével ellenkező hatást ér el, a párjának menekülni támad kedve... Ne rontsa el az adventi, ünnepi hangulatot a felesleges vádaskodással!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ellenszélnek feszülve kell elérnie a kitűzött célokat, segítségre nemigen számíthat. Ezen a különös napon azonban kegyeibe fogadja a sors, és ön mellé áll a szerencse.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Pénz állhat a házhoz egy családtag szerencséje folytán. A könnyen jött pénz könnyen is megy, hacsak ön nem veszi kézbe az ügylet irányítását. Egy barátja, szerelmi titkokat bízva önre, tanácsot kérhet. Semmiképpen ne helyeselje döntését, ha úgy érzi, rossz irányba halad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: